Het bizarre vermogen van Hanwe



Het bizarre inkomen van Hanwe

Wil jij weten hoeveel geld Hanwe verdient en hoe hij 200k aan crypto verloor door hackers? Dan ben je aan het juiste adres!

In dit artikel over Hanwe leer je dan ook meer over wie hij is, hoeveel hij verdient en hoe hij 200k aan crypto verloor door hackers.




Wie is Hanwe?


Hanwe Chang is een erg populaire youtuber. Hanwe heeft 2 YouTube kanalen: Hanwe en Chang crypto. Beide kanalen lopen erg goed. Hanwe heeft 1,1 miljoen abonnees, en zijn 2e kanaal over crypto (Chang crypto) heeft 35k abonnees. Op zijn eerste YouTube kanaal (Hanwe) uploadt hij reactie video’s en op zijn tweede YouTube kanaal (Chang crypto) uitleg video’s over NFT, Bitcoin en andere Cryptocurrency's.


Hoeveel geld verdient Hanwe?


Hanwe verdient met zijn twee YouTube kanalen ongeveer 5.6k per maand, dit geld verdient hij met de views en sponsors op zijn YouTube video’s. Hanwe is nu ook al een tijdje bezig met NFT. Hoeveel hij daar in een maand mee verdient kan heel verschillend zijn.

Hoeveel geld Hanwe met NFT verdient is dus onbekend, hoewel het wel bekend is dat Hanwe 50k in drie dagen heeft verdiend met het verkopen van gratis NFT’s. Hanwe heeft dus negen keer zoveel verdiend met NFT in drie dagen dan dat hij in een maand verdient met zijn twee YouTube kanalen. Hanwe heeft onlangs gezegd dat hij richting de 100 miljoen euro gaat.



Hanwe verliest 200k met crypto door hacker

Hanwe heeft 200k verloren met crypto!


Onlangs geleden is de crypto wallet van Hanwe gehackt. Hanwe was hier erg van geschrokken en wist niet hoe dit kon gebeuren. Hanwe is door deze hack 85 ethereum kwijt geraakt, dat is ongeveer € 200.000! Later heeft Hanwe laten weten dat hackers toegang hebben gekregen tot zijn private-key en hiermee zijn geld hebben gestolen.

Hanwe heeft hierna in een video boodschap laten weten, dat het een grote schok is geweest om zoveel geld te verliezen. Ook liet Hanwe in deze boodschap weten, dat hij deze hack gaat gebruiken als motivatie om harder en veiliger te werken.


Geld verdienen met NFT


Wil je ook graag geld verdienen met NFT? Dan adviseren wij om Moosty's NFT Cursus te volgen. In deze cursus wordt stap voor stap uitgelegd hoe je geld kunt verdienen met NFT.

Als je eerst meer wilt weten over de cursus, kun je onze review over Moosty's NFT Cursus bekijken. In deze review ontdek je of deze cursus iets voor jou is en of het je je geld waard is.

Weet je nou helemaal niks over NFT's, dan raden wij je aan om ons artikel te lezen over NFT. In dit artikel leer je dan ook meer over NFT's en ontdek je of geld verdienen met NFT's iets voor jou is.