Royalistiq verdient meer dan 300k met crypto!



Hoeveel geld verdient Royalistiq

Wil jij weten hoeveel geld Royalistiq verdient en hoe hij 300k verdiend heeft met crypto? Dan ben je aan het juiste adres!

In dit artikel over Royalistiq leer je dan ook meer over wie hij is, hoeveel hij verdient en hoe hij 300k verdiende met crypto.




Wie is Royalistiq?


De meeste mensen kennen Roy van zijn Youtube kanaal Royalistiq, maar zijn echtte naam is Roy Beszelsen. Roy is geboren in het jaar 1997 op 3 december. Sinds november 2015 is hij begonnen met elke dag uploaden van succesvolle video's en heeft inmiddels erg veel geld verdiend met Youtube, crypto en Focus Drink.


Hoeveel geld verdient Royalistiq?


Royalistiq zijn YouTube kanaal is erg succesvol. Het YouTube kanaal van Roy heeft al 915.000 abonnees en haalt elke maand miljoenen views.

Royalistiq verdient ook erg veel met sponsors, crypto, Focus Drink en merchandise. Roy had laatst erg veel verdiend met crypto daar kocht hij een Audi RSQ8 ABT van. Roy zijn inkomen wordt geschat rond de 55K per maand en 660k per jaar.


Hoeveel heeft Royalistiq verdiend met crypto?


Hoeveel Royalistiq in totaal verdient met crypto is moeilijk te achterhalen. Roy heeft wel gezegd in een van zijn video’s dat hij in de Cardano munt investeert en hij daar rond de 300k mee heeft verdient.



Hoeveel geld verdient Royalistiq met Focus Drink

Hoeveel geld verdient Royalistiq met Focus Drink?


Royalistiq is in 2022 samen met zijn broer begonnen met het bedrijf Focus Drink. Focus Drink werd al snel erg bekend, dit kwam voornamelijk door Roy. Roy heeft een groot bereik vanwege zijn YouTube kanaal en kan daardoor erg veel reclame maken voor Focus Drink.

Later is Don de Jong ook mede eigenaar van Focus Drink geworden. Don de Jong is erg bekend van zijn YouTube kanaal en kan hierdoor ook mega veel reclame maken voor Focus Drink. Wij schatten dat Roy ongeveer 40k per maand verdient met Focus Drink.




Geld verdienen met Crypto


Wil je ook geld verdienen met crypto? Dan adviseren wij om de Crypto Masterclass te volgen van AllesOverCrypto. De Crypto Masterclass is over heel de Benelux bekend en 85% van de reviews zijn erg positief. Ook is AllesOverCrypto te zien op reclame borden langs de snelweg en bij voetbal wedstrijden, het is dus zeker geen amateuristische cursus.

Als je eerst meer over de cursus wilt weten, raden wij aan onze review te lezen over de Crypto Masterclass van AllesOverCrypto. In deze review ontdek je of de cursus iets voor jou is en of het je geld waard is.

Wil je meer weten over crypto in het algemeen? Dan raden wij je aan om onze webpage te bekijken over cryptocurrency. Op deze webpage vind je heel erg veel informatie over crypto en weet je na het lezen al een stuk meer over hoe crypto werkt.