Wat is het bizarre vermogen van
Mike Tyson?



Het bizarre inkomen van Mike Tyson

Wil jij weten hoeveel geld Mike Tyson verdient en hoe hij van een vermogen van 600 miljoen naar 3 miljoen is gegaan? Dan ben je aan het juiste adres!

In dit artikel over Mike Tyson leer je dan ook meer over wie hij is, hoeveel hij verdient en hoe hij van een vermogen van € 600 miljoen naar € 3 miljoen is gegaan.




Wie is Mike Tyson?


Mike Tyson is de beroemde Amerikaanse bokser die jarenlang de boksring domineerde. De echte naam van Mike Tyson is Michael Gerard Tyson en zijn bijnaam is Iron Mike. Mike groeide op in een slechte wijk. Zijn vader verliet hem toen hij 2 jaar oud was en zijn moeder stierf toen hij 16 was. Hierdoor ging Mike het criminele pad op en belande hij uiteindelijk in de gevangenis.

Mike hield erg van boksen en zijn bokstrainer (Constantine ’Cus’ D’Amato) werd zijn mentor en werd een soort van zijn vader. Constantine ’Cus’ D’Amato hielp Mike terug te komen op het rechte pad. Mike is ook nog vader van acht kinderen waarvan 1 dochter van hem is gestorven op 4-jarige leeftijd.



Mike Tyson lanceert eigen NFT collectie

Mike Tyson lanceert een NFT-collectie


Mike Tyson heeft een samenwerking met de Binance NFT marktplaats om een Mystery Box NFT Collection te lanceren. Mike Tyson heeft de verzameling van 15.000 NFT’s vrijgegeven aan een internationaal publiek via Binance NFT. De NFT-collectie bestaat uit vijf verschillende ontwerpen. De Bronze, Silver, Gold, Platina en diamond collecties zullen 9000, 4000, 1950, 35 en 15 NFT’s hebben.


Hoe is Mike Tyson van een vermogen van € 600 miljoen naar € 3 miljoen gegaan?


Je zult het niet geloven maar Mike Tyson had eerst €600 miljoen en nu nog maar €3 miljoen op de bank. Mike Tyson gaf overdreven veel geld uit aan luxe. Zo gaf Mike bijvoorbeeld $2,3 milljoen uit aan een badkuip van massief goud en gaf het als cadeautje aan zijn verloofde (Robin Givens).

Mike Tyson had ook tijgers niet 1 maar 3, Mike Tyson had 3 tijgers! Een tijger kost $70.000 per stuk en $200.000 aan voedsel voor 1 jaar en dat keer 3. Ook gaf Mike Tyson meerdere miljoenen uit aan juwelen. Zo kan je nog wel even doorgaan met het opnoemen van spullen, die Mike veel hebben gekost.


Geld verdienen met NFT


Wil je ook graag geld verdienen met NFT? Dan adviseren wij om Moosty's NFT Cursus te volgen. In deze cursus wordt stap voor stap uitgelegd hoe je geld kunt verdienen met NFT.

Als je eerst meer wilt weten over de cursus, kun je onze review over Moosty's NFT Cursus bekijken. In deze review ontdek je of deze cursus iets voor jou is en of het je je geld waard is.

Weet je nou helemaal niks over NFT's, dan raden wij je aan om ons artikel te lezen over NFT. In dit artikel leer je dan ook meer over NFT's en ontdek je of geld verdienen met NFT's iets voor jou is.