Youtuber en rapper KSI verliest bijna $10 miljoen met crypto!



Hoeveel geld verdient KSI

Wil jij weten hoeveel geld KSI verdient en hoe hij $10 miljoen verloor met crypto? Dan ben je aan het juiste adres!

In dit artikel over KSI leer je dan ook meer over wie hij is, hoeveel hij verdient en hoe hij $10 miljoen verloor met crypto.




Wie is KSI?


Olajide Olayinka Williams "JJ" Olatunji, ook wel bekend als KSI is een Britse YouTuber, commentator, rapper, bokser, cabaretier en acteur. KSI is geboren op 19 juni 1993 in Watford in het Verenigd Koninkrijk.

KSI stopte met de middelbare school, maar zijn ouders vonden dit maar niks. Uiteindelijk was dit een hele goede beslissing! KSI heeft nu al 24 miljoen abonnees op zijn YouTube kanaal en 7 miljoen maandelijkse luisteraars op Spotify. KSI is in 2008 begonnen met YouTube video’s maken en in 2011 is KSI begonnen met muziek maken.


Hoeveel geld verdient KSI?


KSI heeft meerdere inkomstenbronnen en verdient heel veel geld. Wij schatten KSI zijn vermogen rond de $25 miljoen. KSI verdient het meeste geld met zijn sport drankje genaamd: PRIME Hydration. KSI beheerd dit merk samen met Logan Paul en hebben al meer dan 11 miljoen euro verdient. Ook heeft KSI $1.000.000 verdient met het gevecht tegen Logan Paul.

KSI heeft kort geleden ook nog twee boks wedstrijden gewonnen. Het is onbekend hoeveel hij hiermee heeft verdiend, maar wij schatten minstens $1.000.000. KSI heeft natuurlijk ook nog een YouTube kanaal met meer dan 24 miljoen abonnees en verdiend hier ongeveer $200.000 per maand mee. Daarnaast maakt KSI ook nog muziek en heeft meer dan 7 miljoen luisteraars per maand op Spotify.



KSI verliest bijna $10 miljoen met crypto

KSI verliest bijna $10 miljoen met crypto!


KSI heeft laten weten dat hij $2,8 miljoen in LUNA had geïnvesteerd en dat een dag later zijn investering was gedaald naar $1.000. Dit is niet de eerste keer dat KSI veel geld heeft verloren met crypto, want KSI had in 2021 $5,1 miljoen verloren aan leverage trading. KSI heeft in totaal al bijna $8 miljoen verloren met crypto. KSI is hier later nog voor in therapie gegaan, want het is niet niks om zoveel geld te verliezen met crypto.


KSI daagt multimiljonair Andrew Tate uit voor een boksgevecht!


KSI deed mee aan een groot YouTube-boks evenement. KSI moest vechten tegen Swarmz en tegen Pineda. KSI versloeg Swarmz in de tweede ronde en Pineda in derde ronde. KSI werd hierna overmoedig en daagde Andrew Tate uit, dit is een erg gewaagde oproep van KSI.

Andrew Tate is namelijk een professionele kickbokser en is al 4 keer wereldkampioen geweest. Andrew maakte bekend in een van zijn video’s dat KSI geen schijn van kans maakt en hij dat zelf ook weet. Het gevecht is nog niet definitief uitgeroepen, maar de kans is groot dat dit gevecht echt plaats gaat vinden in de toekomst.




Geld verdienen met Crypto


Wil je geld verdienen met crypto? Dan adviseren wij om de Crypto Masterclass te volgen van AllesOverCrypto. De Crypto Masterclass is over heel de Benelux bekend en 85% van de reviews zijn erg positief. Ook is AllesOverCrypto te zien op reclame borden langs de snelweg en bij voetbal wedstrijden, het is dus zeker geen amateuristische cursus.

Als je eerst meer over de cursus wilt weten, raden wij aan onze review te lezen over de Crypto Masterclass van AllesOverCrypto. In deze review ontdek je of de cursus iets voor jou is en of het je geld waard is.

Wil je meer weten over crypto in het algemeen? Dan raden wij je aan om onze webpage te bekijken over cryptocurrency. Op deze webpage vind je heel erg veel informatie over crypto en weet je na het lezen al een stuk meer over hoe crypto werkt.