Jay-Z en Jack Dorsey openen een crypto school voor arme mensen!



Jay-Z en Jack Dorsey openen crypto school voor arme mensen

Wil jij weten hoeveel geld Jay-Z en Jack Dorsey verdienen en hoe ze een crypto school opende voor arme mensen? Dan ben je aan het juiste adres!

In dit artikel over Jay-Z en Jack Dorsey leer je dan ook meer over wie ze zijn, hoeveel ze verdienen en hoe ze een crypto school opende voor arme mensen.




Wie is Jay-Z?


Jay-Z is de succesvolste rapper ter wereld. Jay-Z komt uit Amerika en heeft een vermogen van $1,3 miljard! De echte naam van Jay-Z is Shawn Corey Carter. Shawn begon op jonge leeftijd al een drugs carrière, waardoor hij vaak in schietpartijen terecht kwam.

Uiteindelijk koos Shawn toch voor het rechte pad. Shawn werd rapper (Jay-Z) en de teksten van zijn liedjes gingen over het straatleven. Zijn bekendste liedje is Ni**as In Paris. Het liedje is ongeveer 923.000.000 keer beluisterd.


Wie is Jack Dorsey?


Jack Dorsey is een Amerikaanse ondernemer en softwareontwikkelaar. Ook is Jack Dorsey medeoprichter van het online platform Twitter en het mobiele betaalplatform Square Inc. De hele naam van Jack is Jack Patrick Dorsey. Jack is geboren in St. Louis, Missouri en werd daar heel Katholiek opgevoed.

De oom van Jack is een Katholieke priester in Cincinnati. Jack bracht zijn jeugd door als fotomodel en beginnend programmeur. Jack studeerde 2 jaar aan de University of Missouri-Rolla en stapte daarna over naar de New York University, maar stopte in 1999.


De Bitcoin Academy van Jay-Z en Jack Dorsey


Jay-Z en Jack dorsey geven les over crypto in de Bitcoin Academy voor mensen die niet veel geld hebben. Om precies te zijn is de Bitcoin Academy voor mensen in Marcy Houses in Brooklyn, New York City. Dat zijn de sociale huurwoningen waar Jay-Z is opgegroeid. Jay-Z heeft daar veel emotionele dingen meegemaakt.

Jay-Z zei op Twitter dat het doel is om mensen de mogelijkheid te geven om financiële vrijheid te bereiken. Het project is nog maar net begonnen en er is al veel kritiek op en zelfs beschuldigd van fraude. De mensen geven veel kritiek met de sterke nadruk op Bitcoin. In plaats daarvan had de nadruk moeten liggen op financiën in het algemeen, zodat mensen hun toekomst kunnen opbouwen die in principe verantwoordelijker is.




Geld verdienen met Crypto


Wil je ook geld verdienen met crypto? Dan adviseren wij om de Crypto Masterclass te volgen van AllesOverCrypto. De Crypto Masterclass is over heel de Benelux bekend en 85% van de reviews zijn erg positief. Ook is AllesOverCrypto te zien op reclame borden langs de snelweg en bij voetbal wedstrijden, het is dus zeker geen amateuristische cursus.

Als je eerst meer over de cursus wilt weten, raden wij aan onze review te lezen over de Crypto Masterclass van AllesOverCrypto. In deze review ontdek je of de cursus iets voor jou is en of het je geld waard is.

Wil je meer weten over crypto in het algemeen? Dan raden wij je aan om onze webpage te bekijken over cryptocurrency. Op deze webpage vind je heel erg veel informatie over crypto en weet je na het lezen al een stuk meer over hoe crypto werkt.