Eminem koopt NFT voor 462.000 dollar!



Eminem koopt NFT voor 462.000 dollar

Wil jij weten hoeveel geld Eminem verdient en waarom hij een NFT van 462.000 dollar kocht? Dan ben je aan het juiste adres!

In dit artikel over Eminem leer je dan ook meer over wie hij is, hoeveel hij verdient en waarom hij een NFT van 462.000 dollar kocht.




Wie is Eminem?


Iedereen kent wel de rapper Eminem. Het is een van de bekendste rappers ter wereld! Eminem zijn echte naam is Marshall Bruce Mathers lll en zijn bijnaam is Slim Shady. Marshall is 2 keer gescheiden met zijn vriendin (Kim) waar hij 2 kinderen mee had.

De vader van Marshall verliet hem al toen Marshall nog maar 6 maanden was en is nooit meer teruggekomen. Marshall kwam uit een heel slecht dorp en zat op een hele slechte school. Op die school werd Marshall elke dag in elkaar geslagen. 1 keer is Marshall zo hard in elkaar geslagen dat hij 10 dagen in coma lag.

Na deze gebeurtenis verhuisde hij en zijn moeder naar Kansas, daar ging hij zijn oom opzoeken. De oom van Marshall was erg fan van rapmuziek en betrok Eminem daar ook bij. Zo is Eminem begonnen met rap. Na een tijdje pleegde de oom van Marshall zelfmoord dit was een vreselijke gebeurtenis voor Marshall.


NFT van Eminem


De beroemde rapper Eminem is lid van de Bored Ape Yacht Club. Marshall kocht een Bored Ape NFT voor 123,45 Ethereum dat is 462.000 dollar! Eminem kocht de Bored Ape NFT via OpenSea. Inmiddels is OpenSea ook de beste marktplaats voor NFT’s.

Het is niet de eerste NFT die Eminem kocht, de rapper kocht afgelopen jaar al een stuk of 20 NFT’s onder de naam Shady Holdings. Marshall heeft zijn Bored Ape nu ook als profiel foto op sommige social media platformen.



Wat is de Bored Ape Yacht Club

Wat is de Bored Ape Yacht Club?


De Bored Ape Yacht Club is een collectie van 10.000 NFT’s op het Ethereum-netwerk. De collectie bestaat uit Bored Apes, die heel vaak voor honderdduizenden dollars per stuk verkocht worden en in sommige gevallen zelfs voor enkele miljoenen. Het begon allemaal met $170 per stuk moet je nagaan hoeveel de Apes nu waard zijn.

Bored Apes zijn niet alleen leuke plaatjes van apen, het geeft je ook echt toegang tot een onlineclub. De Bored Ape Yacht Club zit vol rijke mensen, deze mensen houden allemaal erg veel van cryptovaluta. In de eerste instantie bestond Bored Ape alleen binnen de blockchain, maar inmiddels weet het ook de overstap te maken naar de echte wereld. Adidas werkt samen met de Bored Ape Yacht Club en er stond al eens een Bored Ape op de cover van een Rolling Stone-magazine.




Hoeveel geld verdient Eminem?

Eminem is een van de rijkste rappers ter wereld en heeft een vermogen van €250.000.000. Zijn vermogen blijft alleen nog maar groeien, omdat hij nog steeds muziek uitbrengt en natuurlijk ook geld verdient met NFT’s.


Geld verdienen met NFT


Wil je ook graag geld verdienen met NFT? Dan adviseren wij om Moosty's NFT Cursus te volgen. In deze cursus wordt stap voor stap uitgelegd hoe je geld kunt verdienen met NFT.

Als je eerst meer wilt weten over de cursus, kun je onze review over Moosty's NFT Cursus bekijken. In deze review ontdek je of deze cursus iets voor jou is en of het je je geld waard is.

Weet je nou helemaal niks over NFT's, dan raden wij je aan om ons artikel te lezen over NFT. In dit artikel leer je dan ook meer over NFT's en ontdek je of geld verdienen met NFT's iets voor jou is.