Hoeveel geld verdient Andrew Tate?



Hoeveel geld verdient Andrew Tate

Wil jij weten hoeveel geld Andrew Tate verdient en hoe hij in een korte tijd heel bekend is geworden? Dan ben je aan het juiste adres!

In dit artikel over Andrew Tate leer je dan ook meer over wie hij is, hoeveel hij verdient en hij in een korte tijd heel bekend is geworden.




Wie is Andrew Tate?


Andrew Tate ook wel bekend als Cobra Tate is 35 jaar oud. Andrew Tate komt oorspronkelijk uit Amerika, maar heeft ook een lange tijd in Luton gewoond. Andrew Tate woont nu in Roemenië in een gigantisch huis met 27 sport auto’s.

Andrew Tate is een professionele kickbokser en is 4 keer wereldkampioen geweest. De broer van Andrew Tate heet Tristan Tate. Tristan is ook erg goed in kickboksen. Tristan is 1 keer europeeskampioen geweest, maar Tristan kon helaas niet verder door een blessure aan zijn schouder.

Andrew Tate en Tristan Tate hebben gezamenlijke rekeningen en verdienen samen hun geld. De vader van de broers heet Emory Tate. Emory Tate was een hele bekende Amerikaanse internationale schaker. Emory Tate had al meer dan 80 toernooien gewonnen tegen de grootste schaakmeesters. Hij heeft zelfs de ‘United States Armed Forces Chess Championship‘ vijf keer gewonnen!



Andrew Tate verdiende zijn eerste miljoen doormiddel van een webcam business

Hoe heeft Andrew Tate zijn eerste miljoen verdient?


Andrew Tate is begonnen met een webcam business, want hij had meerdere vriendinnen dankzij zijn kickboks carrière. Met die webcam business verdiende hij zijn eerste €1.000.000. Hetzelfde geld voor zijn broer Tristan Tate die precies hetzelfde heeft gedaan. Er werkte 75+ vrouwen voor Andrew Tate en hij kreeg 50% van elke video.


Hoeveel geld verdient Andrew Tate?


Een groot deel van Andrew zijn inkomen komt van zijn eigen online school waar hij €7.500.000 per maand mee verdient. Daarnaast heeft Andrew Tate ook een stuk of 9 casino’s in Roemenië waar hij ook miljoenen per maand mee verdient. Andrew Tate investeert ook veel in crypto voornamelijk in Bitcoin. Wij schatten zijn totale vermogen rond de 500 miljoen euro. Echt een top inkomen waar iedereen van kan dromen!




Hoe kan Andrew Tate uit het niets zo bekend worden?


De grootste reden dat Andrew Tate bekend is geworden is door zijn affiliate marketing truc. Als iemand de affiliate link promoot van zijn online school verdient diegene de helft van de prijs van het lidmaatschap.

Iedereen die al een lidmaatschap had ging massaal zijn online school promoten, want iedereen wil graag geld verdienen. Een andere slimme actie van Andrew Tate is naar zoveel mogelijk podcasts gaan, dit doet hij om meer content te maken voor de mensen die zijn online school promoten.


Geld verdienen met Crypto


Wil je ook geld verdienen met crypto? Dan adviseren wij om de Crypto Masterclass te volgen van AllesOverCrypto. De Crypto Masterclass is over heel de Benelux bekend en 85% van de reviews zijn erg positief. Ook is AllesOverCrypto te zien op reclame borden langs de snelweg en bij voetbal wedstrijden, het is dus zeker geen amateuristische cursus.

Als je eerst meer over de cursus wilt weten, raden wij aan onze review te lezen over de Crypto Masterclass van AllesOverCrypto. In deze review ontdek je of de cursus iets voor jou is en of het je geld waard is.

Wil je meer weten over crypto in het algemeen? Dan raden wij je aan om onze webpage te bekijken over cryptocurrency. Op deze webpage vind je heel erg veel informatie over crypto en weet je na het lezen al een stuk meer over hoe crypto werkt.